1 savoykål
300 g.kogt ris
200 g.svampe
œ dl.tamari
2,5 dl.fløde
300 g.kogt ris
200 g.svampe
œ dl.tamari
2,5 dl.fløde
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opskriftsamling.dk/public_html/wp-content/themes/SocialChef/single-recipe.php on line 178
- Grøntsagerne rengøres. Uden at ødelægge eller halvere savoykålet fjernes sokken mest mulig. Kålen kommes i kogende vand. Bladene løsner sig og tages straks op af vandet til afdrypning. 8 -10 store blade bruges til retten. Svampene skives og svitses på en pande indtil vandet fra svampene er fordampet. (Sidst i processen må man dog gerne hælde svampevandet fra, for ikke at svampene forsvinder helt). Tamarien hældes over svampene på panden og koger op. Fløden tilsættes og kogen ligeledes op. Svampesaucen blandes med de kogte ris og massen fyldes i de kogte savoykål blade, som rulles sammen og holdes på plades med en tandstikker (af træ). Rullerne lægges i et ovnfast fad, og evt. rest af svampefyldet fordeles ovenpå rullerne. Retten sættes i en 200 gr. Varm ovn i 10 min. inden den serveres.
Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!