- Forberedelsestid
- 20 min.
- Madlavningstid
- 20 min.
- Sværhedsgrad
- Øvet
- Servering
- 4 personer
- Måltid
- Aftensmad
- Udgivet af
- Posted on
- juli 6, 2018
240 g ris
4 porre(r)
3 dl vand
4 dl letmælk
30 g hvedemel
salt
friskkværnet peber
240 g kogt skinke
2 æg
4 spsk frisk persille
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opskriftsamling.dk/public_html/wp-content/themes/SocialChef/single-recipe.php on line 178
- Risene koges efter anvisningen på emballagen. Imens renses porrer og skæres i ca 1 cm tykke ringe. Porreskiverne dampes møre i letsaltet vand og tages derefter op af vandet.
- Melet og mælken rystes sammen til en jævning der tilsættes porrevandet under piskning. Stuvningen koges godt igennem og porrerne tilsættes. Det hele smages til med salt og peber.
- Skinken skæres i små tern. Ægget koges og pilles og hakkes med en kniv. Ved servering hældes de stuvede porrer over risene og skinke, hakket æg og hakket persille drysses over.
Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!