Ris m/ skinke & stuvede porrer

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
20 min.
Madlavningstid
20 min.
Sværhedsgrad
Øvet
Servering
4 personer
Måltid
Aftensmad
Udgivet af
Posted on
Ris m/ skinke & stuvede porrer

240 g ris
4 porre(r)
3 dl vand
4 dl letmælk
30 g hvedemel
salt
friskkværnet peber
240 g kogt skinke
2 æg
4 spsk frisk persille

  1. Risene koges efter anvisningen på emballagen. Imens renses porrer og skæres i ca 1 cm tykke ringe. Porreskiverne dampes møre i letsaltet vand og tages derefter op af vandet.
  2. Melet og mælken rystes sammen til en jævning der tilsættes porrevandet under piskning. Stuvningen koges godt igennem og porrerne tilsættes. Det hele smages til med salt og peber.
  3. Skinken skæres i små tern. Ægget koges og pilles og hakkes med en kniv. Ved servering hældes de stuvede porrer over risene og skinke, hakket æg og hakket persille drysses over.

Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!

Skriv et svar

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*