Seitan 300 g
tofu 150 g
hvidløg 2 fed
løg 2 mellem
flåede tomater 1 dåse
seitankogevand
lasagneplader 1 pakke
soyamælk/soyafløde
porrer 1 stk
gulerødder 2stk
basilikum
muskatnød
hvedemel
shoyu
sesamolie
salt og peber
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opskriftsamling.dk/public_html/wp-content/themes/SocialChef/single-recipe.php on line 178
- Løg skæres i skiver og svitses med hvidløg. Smuldret seitan kommes ved, basilikum tilsættes. Flåede tomater og seitanvand hældes ved. Koger lidt ind. Tyknes evt. med hvedemel. Skal smage salt og let syrlig.
- Bechamelsauce: Porre og gulerødder i skiver svitses i lidt olie. Et par spsk hvedemel drysses over og det koger op med soyamælk/fløde. Smages til med salt, peber og muskatnød. Denne del af retten skal smage sødt, blødt og cremet muskatkrydret.
- Tofuscramble: Tofuen smuldres og røres med et par spskf. shoyu.
- I et ildfast fad lægges i lag seitanret-lasagneplader-bechamelsauce-lasagneplader-seitanret-lasagneplader osv. Slut med bechamelsauce og ovenpå den et lag tofuscramble. Stænk lidt olie ud over toppen.
- 5. Bager i ovn ved 200 grader i 45 min. Serveres med grøn salat.
Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!