Lasagne

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 stemme
Please wait...
Sværhedsgrad
Begynder
Udgivet af
Posted on
Lasagne

Seitan 300 g
tofu 150 g
hvidløg 2 fed
løg 2 mellem
flåede tomater 1 dåse
seitankogevand
lasagneplader 1 pakke
soyamælk/soyafløde
porrer 1 stk
gulerødder 2stk
basilikum
muskatnød
hvedemel
shoyu
sesamolie
salt og peber

  1. Løg skæres i skiver og svitses med hvidløg. Smuldret seitan kommes ved, basilikum tilsættes. Flåede tomater og seitanvand hældes ved. Koger lidt ind. Tyknes evt. med hvedemel. Skal smage salt og let syrlig.
  2. Bechamelsauce: Porre og gulerødder i skiver svitses i lidt olie. Et par spsk hvedemel drysses over og det koger op med soyamælk/fløde. Smages til med salt, peber og muskatnød. Denne del af retten skal smage sødt, blødt og cremet muskatkrydret.
  3. Tofuscramble: Tofuen smuldres og røres med et par spskf. shoyu.
  4. I et ildfast fad lægges i lag seitanret-lasagneplader-bechamelsauce-lasagneplader-seitanret-lasagneplader osv. Slut med bechamelsauce og ovenpå den et lag tofuscramble. Stænk lidt olie ud over toppen.
  5. 5. Bager i ovn ved 200 grader i 45 min. Serveres med grøn salat.

Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!

Skriv et svar

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*