750 g. Kalvefilet skåret i skiver som til wienerschnitzel og banket ganske tyndt ud
salt
friskkværnet sort peber
mel
2 spsk. Smør
3 spsk. Olivenolie
2 dl. Oksekødskraft friske eller konserveret
6 tynde skiver citron
1 spsk. Citronsaft
2 spsk. Blødgjort smør
salt
friskkværnet sort peber
mel
2 spsk. Smør
3 spsk. Olivenolie
2 dl. Oksekødskraft friske eller konserveret
6 tynde skiver citron
1 spsk. Citronsaft
2 spsk. Blødgjort smør
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opskriftsamling.dk/public_html/wp-content/themes/SocialChef/single-recipe.php on line 178
- De udbankede kalvefileter krydres med salt og peber og vendes let i mel. 2 spsk. Smør og 3 spsk. Olie hældes på en pande, og når smørret er bruset af, bruner de fileterne ca. 2 minutter på hver side, eller indtil de er brune. Tag kalvefileterne på panden og læg dem på et fad, hæld hovedparten af fedtstoffet fra panden, tilsæt kødkraften og kog panden ren for afsætninger. Fortsæt kogningen, til skyen er kogt godt ned, tilsæt resten af oksekødkraften, og under stadig hård kogning tilsætter de citronsaft og det blødgjorte smør, idet de stadig ryster panden, så smørret og skyen går i forbindelse. Hæld skyen over filetterne og pynt til sidst med citronskiverne.
Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!