Kalvefilet med citron

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 stemme
Please wait...
Sværhedsgrad
Øvet
Måltid
Aftensmad
Udgivet af
Posted on
Kalvefilet med citron
750 g. Kalvefilet skåret i skiver som til wienerschnitzel og banket ganske tyndt ud
salt
friskkværnet sort peber
mel
2 spsk. Smør
3 spsk. Olivenolie
2 dl. Oksekødskraft friske eller konserveret
6 tynde skiver citron
1 spsk. Citronsaft
2 spsk. Blødgjort smør
  1. De udbankede kalvefileter krydres med salt og peber og vendes let i mel. 2 spsk. Smør og 3 spsk. Olie hældes på en pande, og når smørret er bruset af, bruner de fileterne ca. 2 minutter på hver side, eller indtil de er brune. Tag kalvefileterne på panden og læg dem på et fad, hæld hovedparten af fedtstoffet fra panden, tilsæt kødkraften og kog panden ren for afsætninger. Fortsæt kogningen, til skyen er kogt godt ned, tilsæt resten af oksekødkraften, og under stadig hård kogning tilsætter de citronsaft og det blødgjorte smør, idet de stadig ryster panden, så smørret og skyen går i forbindelse. Hæld skyen over filetterne og pynt til sidst med citronskiverne.

Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!

Skriv et svar

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*