- Sværhedsgrad
- Begynder
- Måltid
- Middagsmad
- Udgivet af
- Posted on
- juli 1, 2018
1/2 kg. frisk fisk (torskefisk) 2 spsk. maizena
1/2 tsk. havsalt 2 spsk. hvedemel
1 løg 1/4 l. vand
1/4 tsk. reven muskatnød 2 spsk. olie
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opskriftsamling.dk/public_html/wp-content/themes/SocialChef/single-recipe.php on line 178
- Filetér fisken. Kog benene i vandet og lad dette køle. Kør fisken igennem en kødhakker første gang. Anden gang den køres igennem kødhakkeren, blandes løget og saltet i. Rør melet og maizenaen i og spæd op med kold fiskekraft fra de kogte ben. Alt skal helst holdes så koldt som muligt. Form små frikadeller med en ske og steg dem i olien til de er gyldne. Variation: Fastere fiskefrikadeller fås ved at bruge mere mel og vand. Smag evt. til med lidt ingefær og tamari, inden de steges. Kogt cous-cous kan iblandes i stedet for mel. Frem for at stege fiskefrikadellerne, kan de lægges i kogende vand i 15 min. Sildekager kan laves på samme måde.
Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!