Fiskefrikadeller

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 stemme
Please wait...
Sværhedsgrad
Begynder
Måltid
Middagsmad
Udgivet af
Posted on
Fiskefrikadeller

1/2 kg. frisk fisk (torskefisk) 2 spsk. maizena
1/2 tsk. havsalt 2 spsk. hvedemel
1 løg 1/4 l. vand
1/4 tsk. reven muskatnød 2 spsk. olie

  1. Filetér fisken. Kog benene i vandet og lad dette køle. Kør fisken igennem en kødhakker første gang. Anden gang den køres igennem kødhakkeren, blandes løget og saltet i. Rør melet og maizenaen i og spæd op med kold fiskekraft fra de kogte ben. Alt skal helst holdes så koldt som muligt. Form små frikadeller med en ske og steg dem i olien til de er gyldne. Variation: Fastere fiskefrikadeller fås ved at bruge mere mel og vand. Smag evt. til med lidt ingefær og tamari, inden de steges. Kogt cous-cous kan iblandes i stedet for mel. Frem for at stege fiskefrikadellerne, kan de lægges i kogende vand i 15 min. Sildekager kan laves på samme måde.

Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!

Skriv et svar

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*