- Forberedelsestid
- 15 min.
- Madlavningstid
- 10 min.
- Sværhedsgrad
- Begynder
- Servering
- 4 personer
- Måltid
- Aftensmad
- Udgivet af
- Posted on
- juli 5, 2018
1 rød(e) chilipeb(re)
5 dl hønsebouillon
4 knivspids karry
4 knivspids stødt kanel
4 knivspids spidskommen
240 g Cous Cous gryn
300 g ærte(r), dybfrosne
salt
friskkværnet peber
1 spsk solsikkeolie
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opskriftsamling.dk/public_html/wp-content/themes/SocialChef/single-recipe.php on line 178
- Rens og hak chilien. Bring bouillonen i kog sammen med karry, kanel og spidskommen. Drys cous cous i, og rør rundt. Tilsæt chili og ærter.
- Dæk til og lad cous cous'en simre ved svag varme i ca. 5 min, til al væske er absorberet. Rør igennem med en gaffel.
Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!