Cous Cous m/ grønsager

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
15 min.
Madlavningstid
10 min.
Sværhedsgrad
Begynder
Servering
4 personer
Måltid
Aftensmad
Udgivet af
Posted on
Cous Cous m/ grønsager

1 rød(e) chilipeb(re)
5 dl hønsebouillon
4 knivspids karry
4 knivspids stødt kanel
4 knivspids spidskommen
240 g Cous Cous gryn
300 g ærte(r), dybfrosne
salt
friskkværnet peber
1 spsk solsikkeolie

  1. Rens og hak chilien. Bring bouillonen i kog sammen med karry, kanel og spidskommen. Drys cous cous i, og rør rundt. Tilsæt chili og ærter.
  2. Dæk til og lad cous cous'en simre ved svag varme i ca. 5 min, til al væske er absorberet. Rør igennem med en gaffel.

Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!

Skriv et svar

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*