Sennepsovs

No votes yet.
Please wait...
Udgivet af
Posted on
Sennepsovs

Ingredienser (Sennepsovs):

Lys grundsovs
1 dl fløde
1-2 spsk fiskesennep
25 g smør

  1. Pisk fløden i den færdige lyse grundsovs og lad den koge godt igennem.  Smag til med sennep og evt.  Salt og en anelse sukker.  Læg koldt smør oven i sovseskålen ved serveringen eller pisk det i sovsen til sidst.  Lidt af fiskesennepen kan erstattes med sur sennep efter smag.  I stedet for suppe til grundsovsen kan man anvende mælk.  Sennepsovs serveres til kogt fisk.

Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!

Skriv et svar

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*