800 g oksehøjrebsfilét afpudset
8 kerner af kardemomme
1 løg
1 spsk rapsolie
2 tsk mild karrypasta (rød)
1 tsk gurkemeje
1 dåse(r) flåede tomater på dåse
200 g broccoli
240 g langkornede ris
2 dl yoghurt naturel
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opskriftsamling.dk/public_html/wp-content/themes/SocialChef/single-recipe.php on line 178
- Skær det afpudsede kød i mundrette tern. Stød kardemommen let. Pil løget og hak det groft.
- Opvarm olien ved jævn varme og brun kødet på alle sider 4 - 5 min. Tilsæt kardemomme, løg, karrypasta og gurkemeje og steg yderligere 5 min, til løgene er blanke.
- Tilsæt de flåede tomater og bring det i kog. Læg låg på, dæmp varmen og lad retten simre langsomt i 45 min.
- Kog risene som anvist på emballagen.
- Skyl broccolien, del den i små buketter og læg dem i gryden. Lad retten koge videre 10 - 15 min, eller til broccolien er tilpas kogt.
- Servér karrygryden med de løse ris og en skål med yoghurt naturel.
Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!