Oksekarry fra kashmir

No votes yet.
Please wait...
Sværhedsgrad
Øvet
Måltid
Aftensmad
Udgivet af
Posted on
Oksekarry fra kashmir

800 g oksehøjrebsfilét afpudset
8 kerner af kardemomme
1 løg
1 spsk rapsolie
2 tsk mild karrypasta (rød)
1 tsk gurkemeje
1 dåse(r) flåede tomater på dåse
200 g broccoli
240 g langkornede ris
2 dl yoghurt naturel

  1. Skær det afpudsede kød i mundrette tern. Stød kardemommen let. Pil løget og hak det groft.
  2. Opvarm olien ved jævn varme og brun kødet på alle sider 4 - 5 min. Tilsæt kardemomme, løg, karrypasta og gurkemeje og steg yderligere 5 min, til løgene er blanke.
  3. Tilsæt de flåede tomater og bring det i kog. Læg låg på, dæmp varmen og lad retten simre langsomt i 45 min.
  4. Kog risene som anvist på emballagen.
  5. Skyl broccolien, del den i små buketter og læg dem i gryden. Lad retten koge videre 10 - 15 min, eller til broccolien er tilpas kogt.
  6. Servér karrygryden med de løse ris og en skål med yoghurt naturel.

Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!

Skriv et svar

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*