Nytårstorsk

No votes yet.
Please wait...
Sværhedsgrad
Begynder
Måltid
Aftensmad
Udgivet af
Posted on
Nytårstorsk
Ca. 1 1/2 – 2 kilo frisk torsk.
100 gram salt.
10 hele peberkorn.
1 deciliter eddike.
Eventuelt 1 – 2 laurbærblade.
  1. Denne opskrift på dejlig nytårsmad påbegyndes dagen i forvejen. Dermed har du også bedre tid til at nyde den festlige aften. Først renses den friske nytårstorsk og skæres i stykker af passende størrelse.  Stykkerne drysses med salt og og sættes til at trække natten over.  Derefter skylles fiskestykkerne af og lægges dernæst i en gryde med vand tilsat eddike, peber og eventuelt laurbærblade. Skal simre omkring 15. minutter. Torsken skal være kogt med ikke "udkogt". Serveres med hvide kartofler og dejlig sennepssovs.

Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!

Skriv et svar

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*