Ca. 1 1/2 – 2 kilo frisk torsk.
100 gram salt.
10 hele peberkorn.
1 deciliter eddike.
Eventuelt 1 – 2 laurbærblade.
100 gram salt.
10 hele peberkorn.
1 deciliter eddike.
Eventuelt 1 – 2 laurbærblade.
Lejebolig her
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opskriftsamling.dk/public_html/wp-content/themes/SocialChef/single-recipe.php on line 178
- Denne opskrift på dejlig nytårsmad påbegyndes dagen i forvejen. Dermed har du også bedre tid til at nyde den festlige aften. Først renses den friske nytårstorsk og skæres i stykker af passende størrelse. Stykkerne drysses med salt og og sættes til at trække natten over. Derefter skylles fiskestykkerne af og lægges dernæst i en gryde med vand tilsat eddike, peber og eventuelt laurbærblade. Skal simre omkring 15. minutter. Torsken skal være kogt med ikke "udkogt". Serveres med hvide kartofler og dejlig sennepssovs.
Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!