Nougathorn

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 stemme
Please wait...
Sværhedsgrad
Øvet
Måltid
Dessert
Udgivet af
Posted on
50 gram
Smør
100 gram
Nougat
0 stk
Æg
1 stk
Vaniljesukker
2 dl
Hvedemel
75 gram
Mørk chokolade
Nougathorn
Står du og skal bruge nogle nougathorn til dine gæster, så er opskriften her. Lækre og gode nougathorn som du kan spise igen og igen. Følg opskriften nøje og imponer dine gæster.
  1. Rør nougat og smør ensartet i en skål.
  2. Rør dernæst det halve æg i sammen med vanillesukker.
  3. Tag skeen op, kom melet i og ælt dejen sammen med hænderne. Nu er dejen så blød at den skal i køleskabet et par timer.
  4. Tril dejen i lange tynde pølser og skær dem i ca. 6 cm. lange stykker.
  5. Form dem til horn og bag dem let sprøde i 8-10 min i midten af ovnen ved 200º.
  6. Afkøl hornene på en rist.
  7. Bræk chokoladen i små stykker og smelt den i en skål over varmt vandbad eller på œ min. i mikroovnen.
  8. Dyp hornenes ender i chokolade og lad dem tørre på et stykke bagepapir.

Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!

Skriv et svar

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*