- Sværhedsgrad
- Øvet
- Måltid
- Dessert
- Udgivet af
- Posted on
- maj 23, 2018
- 50 gram
- Smør
- 100 gram
- Nougat
- 0 stk
- Æg
- 1 stk
- Vaniljesukker
- 2 dl
- Hvedemel
- 75 gram
- Mørk chokolade

Står du og skal bruge nogle nougathorn til dine gæster, så er opskriften her. Lækre og gode nougathorn som du kan spise igen og igen. Følg opskriften nøje og imponer dine gæster.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opskriftsamling.dk/public_html/wp-content/themes/SocialChef/single-recipe.php on line 178
- Rør nougat og smør ensartet i en skål.
- Rør dernæst det halve æg i sammen med vanillesukker.
- Tag skeen op, kom melet i og ælt dejen sammen med hænderne. Nu er dejen så blød at den skal i køleskabet et par timer.
- Tril dejen i lange tynde pølser og skær dem i ca. 6 cm. lange stykker.
- Form dem til horn og bag dem let sprøde i 8-10 min i midten af ovnen ved 200º.
- Afkøl hornene på en rist.
- Bræk chokoladen i små stykker og smelt den i en skål over varmt vandbad eller på œ min. i mikroovnen.
- Dyp hornenes ender i chokolade og lad dem tørre på et stykke bagepapir.
Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!