- Forberedelsestid
- 15 min.
- Madlavningstid
- 15 min.
- Sværhedsgrad
- Begynder
- Servering
- 4 personer
- Måltid
- Aftensmad
- Udgivet af
- Posted on
- juli 12, 2018
1 hoved iceberg salat
200 g champignon
500 g stegt eller grillet kylling
1 agurk(er)
4 tomat(er)
50 g valnøddekerne(r)
frisk persille
Kyllingesauce
40 g mayonnaise
3 tsk sennepspulver
5 tsk stærk mango chutney
1 dl Creme fraiche 18%
salt
friskkværnet peber
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opskriftsamling.dk/public_html/wp-content/themes/SocialChef/single-recipe.php on line 178
- Skyl salaten grundigt og lad den dryppe af. Skær den i strimler. Rens champignonerne og halver dem. Skær kyllingekødet i tern.
- Skyl agurken og tomaterne. Skær agurken i skiver og tomaterne i både. Del valnøddekernerne eller hak dem groft.
- Bland alle ingredienserne i en skål. Tilsæt persille eller karse efter smag.
- Bland mayonaise og sennepspulver. Tilsæt mango chutney og kom creme fraichen i. Smag til med salt og peber. Server saucen ved siden af kyllingesalaten.
Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!