250 g. frisk fisk
3/4 l. vand
2 laurbærblade
1 citron i skiver
1 porre, skåret i ringe 15 cm. kombu
1 gulerod, skåret i terninger
1 stor broccoli, delt i 4
1 spsk. mirin
1 spsk. hvid miso
I samarbejde med Senio.dk
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opskriftsamling.dk/public_html/wp-content/themes/SocialChef/single-recipe.php on line 178
- Kog vandet op med laurbærbærblade, halvdelen af citronskiverne, og kombu.
- Lad det koge i 15 min.
- Læg porren og guleroden i en gryde.
- Hæld kogevandet med laurbærblade og citron over og lad det hele koge i 3 min.
- Læg fiskestykkerne i og lad simre yderligere 3 - 5 min., afhængigt af størrelsen.
- Smag til med miso og mirin. Damp broccolien i 4 min. Server suppen i portionsskåle, læg en broccoli i hver og pynt med en citronskive.
- Variation: brug forskellige farverige grøntsager. Tilsæt evt. lidt kogte nudler eller pasta til suppen. Fisken kan dybsteges, inden den lægges i suppen, men da skal den ikke koge. I stedet for mirin kan smages til med lidt ingefær.
Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!