Fiskesuppe

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 stemme
Please wait...
Sværhedsgrad
Begynder
Måltid
Aftensmad
Udgivet af
Posted on
Fiskesuppe

250 g. frisk fisk
3/4 l. vand
2 laurbærblade
1 citron i skiver
1 porre, skåret i ringe 15 cm. kombu
1 gulerod, skåret i terninger
1 stor broccoli, delt i 4
1 spsk. mirin
1 spsk. hvid miso

I samarbejde med Senio.dk

  1. Kog vandet op med laurbærbærblade, halvdelen af citronskiverne, og kombu.
  2. Lad det koge i 15 min.
  3. Læg porren og guleroden i en gryde.
  4. Hæld kogevandet med laurbærblade og citron over og lad det hele koge i 3 min.
  5. Læg fiskestykkerne i og lad simre yderligere 3 - 5 min., afhængigt af størrelsen.
  6. Smag til med miso og mirin. Damp broccolien i 4 min. Server suppen i portionsskåle, læg en broccoli i hver og pynt med en citronskive.
  7. Variation: brug forskellige farverige grøntsager. Tilsæt evt. lidt kogte nudler eller pasta til suppen. Fisken kan dybsteges, inden den lægges i suppen, men da skal den ikke koge. I stedet for mirin kan smages til med lidt ingefær.

Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!

Skriv et svar

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*