Andesteg

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
360 min.
Måltid
Aftensmad
Udgivet af
Posted on
Andesteg
1 and på mindst 3000 gram
2 æbler
1 pose svesker uden sten
l liter vand
salt og peber
  1. Rens anden og gnid den med salt og peber, inden den fyldes med æblestykker og svesker, der har ligget i blød i vand nogle timer. Luk hullet med kødnåle.
  2. Læg anden med brystet nedad på en bradepande med rist og sæt den i en 130 grader varm ovn. Hæld vand i bradepanden og lad den stege fire timer, inden den vendes og steges yderlig halvanden til to timer. I alt skal stegetiden være på ca. 6 timer.
  3. 3: Nu er skindet sprødt og lækkert, anden er saftig og mør, meget velsmagende og ikke svundet særlig meget. Giv evt. Lidt hård varme eller grill de sidste minutter.
  4. 4: Lav sauce af skyen fra bradepanden og server med brunede kartofler og rødkål.

Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!

Skriv et svar

Note: Comments on the web site reflect the views of their respective authors, and not necessarily the views of this web portal. Members are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*