- Forberedelsestid
- 360 min.
- Måltid
- Aftensmad
- Udgivet af
- Posted on
- november 13, 2018
1 and på mindst 3000 gram
2 æbler 1 pose svesker uden sten l liter vand salt og peber |
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opskriftsamling.dk/public_html/wp-content/themes/SocialChef/single-recipe.php on line 178
- Rens anden og gnid den med salt og peber, inden den fyldes med æblestykker og svesker, der har ligget i blød i vand nogle timer. Luk hullet med kødnåle.
- Læg anden med brystet nedad på en bradepande med rist og sæt den i en 130 grader varm ovn. Hæld vand i bradepanden og lad den stege fire timer, inden den vendes og steges yderlig halvanden til to timer. I alt skal stegetiden være på ca. 6 timer.
- 3: Nu er skindet sprødt og lækkert, anden er saftig og mør, meget velsmagende og ikke svundet særlig meget. Giv evt. Lidt hård varme eller grill de sidste minutter.
- 4: Lav sauce af skyen fra bradepanden og server med brunede kartofler og rødkål.
Ingen kommentarer endnu. Du kan være den første!